At flytte!


Jeg har efterhånden flyttet en del gange i mit liv – på kollegie – i lejlighed – i andel og nu i hus. At flytte i hus er imidlertid noget nyt, og noget der skulle vise sig at være lidt mere besværligt.

Først og fremmest var det svært at få lånet, hvilket vi også havde regnet med, vi var jo begge studerende og havde intet arbejde ved siden af. Men det var faktisk ikke det der var problemet, det var flere banker faktisk villige til at se uden om, problemet var vores drømmebolig, det var åbenbart en “risiko ejendom” og derfor ville de ikke belåne den. I virkeligheden er det bare et andet ord for at “den ligger ude på landet og I kan ikke få den solgt igen”. Ikke destro mindre ville ingen banker belåne den, og vi var hele vejen rundt skal jeg hilse og sige Lån & Spar, Nordea, Danske Bank, Nykredit Privat, Møn Bank, Jyske Bank, m.fl.

Først da min far kontaktede hans bank, Nykredit Erhverv, fandt vi en løsning. Da det så var klaret var der problemet med udbetalingen da vi jo havde alle vores penge (300.000) bundet i andelen. Her havde vi så heldigvis også sød familie der ville mellemfinanciere.

Så skal der findes husforsikring og her skal man også holde tungen lige i munden, vi fandt priser svingende fra 28.000 til 8.500 om året.

Skriv et svar

Venteliste Hvis du skriver din mail, så får du en email når varen er tilbage på lager.
Email Vi deler ikke din emailadresse med nogen