Wellness


Så blev vores wellnessrum og sauna endelig færdigt. Nederst i indlægget kan ses et lille galleri med billeder fra byggeriet.

Alleførst fik vi sat en kombi varmvandsbeholder op i rummet ved siden af wellnessrummet, som kan varme vand med EL (om sommeren) eller med varme fra det nye fyr (om vinteren).

Så fik vi afmonteret det gamle fyr fra 1955, som skorstensfejeren havde sagt ikke længere var forsvarligt at benytte. Så blev fyret skildt ad med vinkelsliber og transporteret ud. Fyret vejede når alt – der kunne – var skrællet af; lidt over 400kg.

Så blev den gamle skorsten revet ned – som skorstensfejeren havde sagt var for gammel til at lave.

Så blev der gjort grundigt rent og 200kg flydespartel blev brugt til at udligne gulvet hvorefter fliser blev lagt, både i wellnessrum og sauna.

Så blev vinduet i wellnessrummet skiftet til 2 lags termorude, ligeså blev vinduet i gangen ud til wellness rummet, samt de 2 tilstødende rum, så vi nu har termoruder i hele den beboelige del af gården.

Så fik i sat fyr og stålskorsten op samt sat det til vores centralvarme.

Herefter blev væggene lavet, og yddermure og saunavægge/loft fik 10cm isolering.

Til sidst blev der malet.

Alt i alt løb projektet op i ca. 100.000kr. Men nu har vi også varme til vinter og meget mere wellness til hverdagen! Heraf skal det siges at ca. 40.000kr var fyret, 15.000kr var saunatræ og ovn, 22.000 var vvs, 8000 var varmvandsbeholder og de sidste 15.000 var råmaterialer, hvoraf vi heldighvis havde meget liggende i forvejen, som f.eks. flser, isolering og træ, ellers var denne del nok blevet en del større.

 

Skriv et svar

Venteliste Hvis du skriver din mail, så får du en email når varen er tilbage på lager.
Email Vi deler ikke din emailadresse med nogen